iles formula

När minimalism möter maximal prestanda ger Iles Formula oss en samling prisbelönta, högpresterande produkter som omedelbart förvandlar alla hårtyper från den allra första behandlingen. Ett lyxigt, glänsande och vårdat resultat som får dig att bli kär i ditt hår igen.
Produkterna är Leaping Bunny-certifierade.


paul mitchell

Såväl miljötänk som förbud mot djurförsök är en hörnsten i Paul Mitchells företagsfilosofi. Det primära fokuset är kvalitet och prestanda där varje enskild ingrediens har en funktion.
1989 blev Paul Mitchell det första hårvårdsföretaget att offentligt motsätta sig djurförsök genom att underteckna PETA:s försäkran och lova att aldrig testa sina produkter på djur.

olaplex

Vi använder alltid de revolutionerande produkterna från Olaplex när du utför en kemisk behandling hos oss.
Olaplex gör att skadat hår lagas på nytt och för varje gång produkterna används blir ditt hår allt mer motståndskraftigt och välmående.
Produkterna är 100% veganska och cruelty free.


noir stockholm

Noir Stockholm grundades 2007 och är den perfekta kombinationen av stil och vård. Med en serie hårvårdsprodukter utvecklade och tillverkade i Sverige kompromissar de varken med vårdande egenskaper eller funktionalitet.
Produkterna är 100% veganska och cruelty free.


malibu c

Märket som löser dina problem. Vare sig du vill avfärga håret eller rensa det från metaller, så har Malibu C det du söker.
Alla produkter är 100% veganska.